Autoschadeherstel

Specialist in schadeherstel en revisie!

Een ongeluk met uw auto is meestal een vervelende ervaring. Mocht u in deze situatie komen dan is het fijn dat er iemand is die zich, via één telefoontje, over uw auto ontfermt. Op deze manier kunt u aandacht geven aan die dingen die op dat moment meer verdienen zoals zorg voor uzelf en uw naasten.

Kwaliteit is een keuze en onze service valt op.

Neem contact op of ga langs bij Kiekebelt Auto Totaal alvorens u uw verzekering benaderd, wij vertellen u direct wat de reparatie kost. Wij plegen overleg met uw verzekering omtrent eigenrisico en eventueel no- claim verlies, zo weet u direct waar u mee af bent. Via de verzekering regelen wij de totale schade afhandeling, van hulp bij het invullen van het aanrijding formulier, tot en met de aanmelding en financiële afwikkeling. Wij geven een jaar garantie op de door ons herstelde schade. Ons team van vakmensen staat voor u klaar en draagt er zorg voor dat u weer snel op weg bent. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

 • Koplampen herstellen
 • Spotrepair
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Autoruit herstel en vervanging
 • Kunststof reparatie
 • Camper schadeherstel

Vervangend vervoer of thuis breng service 

Bent u niet in staat om uw auto zelf bij ons af te leveren? Wij halen hem bij u op en brengen hem retour. Daarnaast helpen wij u graag met het invullen van uw schadeformulier en andere papieren

De belangrijkste punten staan hier nog even voor u op een rij:

 1. Snelle en vakkundige afhandeling en reparatie van de schade.
 2. Wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen.
 3. Wij taxeren de schade via een online schade programma die door alle maatschappijen word geaccepteerd.
 4. Wij handelen voor u de schade af bij uw verzekering maatschappij.
 5. Een leenauto aanwezig, vraag naar de voorwaarden.
 6. Vier jaar garantie op schadeherstel.
 7. Eigen risico. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen, of heeft u schade aan uw auto, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. 

Onderhoud van uw klassieke auto: wij delen uw passie!

Bij AutoFirst Kiekebelt plegen wij preventief onderhoud aan klassieke auto’s. Wij geven net dat beetje extra aandacht dat een klassieker nodig heeft. Dit leidt tot minder slijtage, langere levensduur en uiteindelijk natuurlijk ook tot lagere kosten. U kunt bij autobedrijf Kiekebelt in Steenwijk terecht voor het belangrijkste onderhoud: verversen van de olie, doorsmeren, inspecteren van de filters, remmen en koelsystemen inspecteren, bandencontroles, controle van het olieniveau enzovoort. Een klassieker is een auto om trots op te zijn en om trots op te blijven. Informeer naar de mogelijkheden bij onze specialisten.

Revisie van uw klassieke auto: ga weer genieten en maak herinneringen!

Heeft u een oldtimer gekocht die toe is aan revisie of heeft u al een tijdje een klassieker in de schuur staan en is het nu écht tijd om de schoonheid weer terug te toveren? AutoFirst Kiekebelt helpt u graag. Als liefhebbers van klassieke auto’s weten wij als geen ander dat het lastig is om uw klassieker aan iemand anders toe te vertrouwen. De specialisten uit de werkplaats van autobedrijf Kiekebelt hebben ervaring met het restaureren van oldtimers en liefde voor klassieke auto’s.

U kunt bij onze specialisten terecht voor het spuitwerk van de totale carrosserie of het opnieuw bekleden van uw auto. 

Meer informatie? Neem contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Online schade melden

Vul het formulier waar u naar doorgelinkt wordt zo volledig mogelijk in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Mocht u vragen hebben kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen over de mogelijkheden.  

Meld schade online

Koplampen Herstellen

Uw doffe/vergeelde koplampen weer als nieuw? Wij herstellen ze voor u! De koplampen worden gepolijst en voorzien van een nieuwe coating. 

Spotrepair

Kleine beschadigingen snel, vakkundig en goedkoop hersteld. Met spotrepair herstellen wij krassen tot maximaal 30 cm. Denk aan beschadigingen van voorschermen, achter schermen, bumpers of deuren van uw auto.

Door gebruik te maken van spotrepair herstellen wij een specifiek deel van uw auto, caravan of moter door dit plaatselijk bij te spuiten. Dit heeft een aanzienlijke kostenbesparing tot gevolg.

Spotrepair is niet op alle delen van uw auto mogelijk, informeert u eerst even naar de mogelijkheden. 

Uitdeuken zonder spuiten

Kleine deukjes als gevolg van een hagelbui, of een deukje in de zijkant veroorzaakt door een openslaande deur van de auto naast u. Door de methode uitdeuken zonder spuiten zult u versteld staan wat er mogelijk is, vaak tegen geringe prijzen. 

Autoruit herstellen en vervangen

Heeft u schade aan uw autoruit? Soms kan deze gerepareerd worden. In andere gevallen is het vervangen van de autoruit noodzakelijk. 

Wij handelen uw schade volledig af met uw verzekeraar.

 • Reparatie of vervangen voor ieder merk en type auto
 • Snel en professioneel
 • Ook gebruikte ruiten! incl. vervangen

Kunststof reparatie

Schades aan zowel gelakte als een ongelakte bumper kunnen vaak hersteld worden d.m.v kunststof lastechniek. Een gelakte bumper wordt na herstel op de juiste kleur gespoten, een ongelakte bumper wordt na herstel de structuur en de kleur nagebootst.

Reparatie is prijstechnisch een zeer aantrekkelijk alternatief voor het vervangen van een beschadigde bumper. 

Camper Schadeherstel

Schadeherstel aan een camper is heel specifiek. Het plaatwerk is vaak heel dun, kwetsbaar en... soms geprofileerd! Vandaar dat het herstellen van schade aan uw camper een heel speciale behandeling vereist.

Bovag garantie

Bandenwissel!

Het is tijd om uw winterbanden te vervangen! Lees hier waarom.

Lees meer
Bovag garantie

Autopech?
Mobiliteitsgarantie

Autopech? Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie van Kiekebelt bent u altijd goed geholpen. 

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij
AutoFirst Kiekebelt!

Lees meer
Bovag garantie

Kiekebelt Occasions

Bekijk hier alle occasions van
AutoFirst Kiekebelt

Lees meer