Over ons

In de afgelopen 40 jaar heeft Kiekebelt By Rink Bakker een naam opgebouwd die gefundeerd wordt door eerlijkheid en kwaliteit. In onze voorraad auto's die standaard ongeveer 20 auto's telt is voor iedereen wat te vinden.

Voor elk merk auto

Kiekebelt Rink Bakker is een universeel Bovag autobedrijf wat betekent dat zij niet aan een bepaald merk gebonden is. Dit heeft voor u als voordeel dat u eenvoudig en overzichtelijk verschillende auto's kunt vergelijken zonder dat u hiervoor naar de verschillende merkgebonden autobedrijven hoeft te reizen. Uiteraard ruilen wij, als u zelf een auto heeft, deze graag in.

De auto's die verkocht worden bij Kiekebelt Rink Bakker worden in principe altijd voorzien van een nieuwe APK keuring en afhankelijk van de leeftijd en prijs van de auto ook met 3 of 6 maanden Bovag garantie. Mocht u uw aankoop willen financieren dan kan dit. Wij bieden voor verschillende maatschappijen financieringen aan. Op deze site vindt u de informatie van Finata. Hier kunt u altijd eens berekenen wat de maandlasten zijn bij een te financieren bedrag

De belangrijkste punten staan hier nog even voor u op een rij:

1. Eerlijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel
2. Ruim assortiment van gebruikte auto's
3. Niet merkgebonden dus eenvoudig vergelijk tussen verschillende merken
4. Inruil mogelijk
5. Financiering mogelijk
6. Bovag garantie bepalingen en erkend APK keuringsstation

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen, of heeft u schade aan uw auto, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

 

 

Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier alle occasions van AutoFirst Kiekebelt

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij Kiekebelt!

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoudsdiensten

Bekijk alle onderhoudsdiensten van AutoFirst Kiekebelt

Lees meer
Bovag garantie

Bandenwissel!

Het wordt weer kouder! Dus tijd voor andere banden onder uw auto. 

Lees meer